Silly Me !

silly me

Ini juga baru aja kejadian,nih gegara PMS yang bikin saya gabut gak jelas. ahh sumpah malu banget ihhh,pengen ngumpet aja di bawah bantal seharian.

Jadi mood iseng saya lagi kambuh dan saya lagi dalam kondisi dimana gak mau ngobrol atau curhat sama siapapun yang saya kenal,tapi saya juga dalam kondisi lagi butuh banget temen ngobrol.bodohnya saya adalah saya iseng dong join di situs online dating dan ini kali pertama saya join dan ternyata taraaa ketemu mantan dong di situs itu!

Arrggghhhh,pernah kebayang ketemu mantan di situs online dating?oh my god,rasanya dunia ko sempit ya, yang tadinya udah sukses boong kalo saya baik-baik aja dan lagi nikmatin waktu sendiri kebongkar dong,mana dia nanya udah dapet yang baru belom?DAFUK!!!!

Dari dulu emang gak tertarik dengan online dating kenapa kemarin tetiba aja penasaran pengen buka dan join?kenapa juga si mantan ada disitu,Kenapa Coba???

 

 

 

Iklan

All I Ask By Adele

I will leave my heart at the door
I won’t say a word
They’ve all been said before, you know
So why don’t we just play pretend
Like we’re not scared of what is coming next
Or scared of having nothing left

Look, don’t get me wrong
I know there is no tomorrow
All I ask is

If this is my last night with you
Hold me like I’m more than just a friend
Give me a memory I can use
Take me by the hand while we do what lovers do
It matters how this ends
Cause what if I never love again?

I don’t need your honesty
It’s already in your eyes
And I’m sure my eyes, they speak for me
No one knows me like you do
And since you’re the only one that matters
Tell me who do I run to?

Look, don’t get me wrong
I know there is no tomorrow
All I ask is

If this is my last night with you
Hold me like I’m more than just a friend
Give me a memory I can use
Take me by the hand while we do what lovers do
It matters how this ends
Cause what if I never love again?

Let this be our lesson in love
Let this be the way we remember us
I don’t wanna be cruel or vicious
And I ain’t asking for forgiveness
All I ask is

If this is my last night with you
Hold me like I’m more than just a friend
Give me a memory I can use
Take me by the hand while we do what lovers do
It matters how this ends
Cause what if I never love again?